K’NEX achtbaan

K'NEX achtbaan

K’NEX is één van de meest populaire soorten speelgoed voor kinderen. De populariteit van K’NEX is grotendeels te verklaren doordat je met K’NEX allerlei verschillende dingen kunt bouwen die kinderen prachtig vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de bouwsets waarmee je een K’NEX achtbaan kunt bouwen!

K’NEX achtbaan

Is jouw kind op een leeftijd dat attractieparken en pretparken zoals de Efteling of Walibi leuk worden gevonden? Dan zal je kind ook klaar zijn om zelf een achtbaan te bouwen met K’NEX! Je kunt een achtbaan-bouwset kopen zodat je kind helemaal zelf een achtbaan kan bouwen. Vaak zijn K’NEX-achtbanen behoorlijk compleet! Zo zit er een aandrijving in die het karretje naar boven sleept waarna de achtbaan aan zijn “val” kan beginnen. Er zijn simpele achtbanen zoals de foto bovenaan deze pagina, maar er zijn ook ingewikkelde K’NEX achtbanen te vinden die veel ingewikkelder zijn om in elkaar te zetten.

Behalve dat het eindresultaat er uit ziet als een achtbaan, wérkt de achtbaan ook echt. Dit maakt het plezier natuurlijk nog vele malen groter. Ook is het belangrijk om te weten dat er vaak online instructies zijn om een tweede achtbaan te bouwen met dezelfde bouwset. Mocht je kind op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging dan is er dus nog genoeg te doen!